Zwanger worden,
zwanger zijn
en jonge moeders

LEES ALLES

Zwanger worden,
zwanger zijn
en jonge moeders

LEES ALLES

Zwanger worden brengt de nodige uitdagingen met zich mee.

Het is namelijk niet voor iedereen even gemakkelijk om zwanger te worden. Daarbij kan de zwangerschap zelf ook voor veel klachten zorgen: je bent veel moe, houdt vocht vast, hebt last van tussentijds bloedverlies, hoge bloeddruk of hebt zelfs last van een depressie.

Als ik de kennis die ik nu had, had gehad op het moment dat ik aan het moederschap begon, had ik zo veel meer kunnen genieten van mijn jonge kinderen, terwijl ik nu vooral bezig ben geweest met het spelen van de leuke, gezellige en gelukkige moeder terwijl ik me fysiek en mentaal zo helemaal niet voelde.

Zwanger worden, zwanger zijn, moeder zijn, het vraagt veel van ons lichaam. Wat als ik jou vertel dat de juiste voeding een grote rol kan spelen in jouw geluk als moeder zijn?

Zwanger worden, het lukt niet!

Als we in de Chinese gezondheidsleer duiken, zien we dat er verschillende opties zijn als zwanger worden moeizaam gaat of als er sprake is van een miskraam. Dit kan namelijk liggen aan een te koud lichaam. Als het lichaam koud is, dan kan het zijn dat de vrucht niet innestelt, of dat het niet in de baarmoeder blijft zitten. Koude klachten kunnen ook bij een man aanwezig zijn en dit heeft ook invloed op zijn vruchtbaarheid.

Garanties geven durf ik niet, maar als deze factor weggehaald wordt dan levert dit een positieve bijdrage aan het vergroten van kansen om zwanger te worden. Daarnaast kan ik je ook doorsturen naar één van mijn collega’s die als acupuncturist met Chinese kruiden werkt en gespecialiseerd is in onvruchtbaarheid.

Zwanger zijn – klachten

Ik heb zelf veel problemen gekend tijdens en na mijn zwangerschap: flink aankomen en na de bevalling niet af kunnen vallen, depressief zijn, hoofdpijnklachten en ga zo maar door. Daarnaast hoor ik van anderen dat ze last hebben van rugpijn, moeheid, spierpijn, opgezette armen, benen en voeten, psychische onbalans, last van je buik en darmen, tussentijdse bloedingen, spataders…. Er lijkt geen einde aan de lijst met mogelijke klachten te komen.

Toch is hier echt wat aan te doen. Wat er mist in het lichaam is balans. Deze balans is vaak zoek door de enorme veranderingen die je lichaam ondergaat en is vaak met de juiste voeding heel goed aan te pakken.

Moeder zijn

Na je zwangerschap kan ik jouw stofwisseling meten en kunnen we de puntjes nog meer op de ‘i’ zetten.

Postnatale depressie en emotioneel en lichamelijk uit balans zijn: het is zonde van deze prachtige tijd en echt niet nodig om jezelf moe, lusteloos en depressief te voelen. Ik zou willen dat ik toen ik net moeder was, dit allemaal geweten had! Dan had ik als jonge moeder veel meer kunnen genieten.

De oplossing!

‘Ervaringsdeskundige’, ik vind het inmiddels een naar woord, maar hierdoor kan ik zwangere vrouwen en jonge moeders wel écht een gericht advies geven en zorgen dat hun lijf tijdens de zwangerschap en na de bevalling zoveel mogelijk in balans blijft!

Voeding die bij jouw stofwisseling past, in combinatie met de kennis van de Chinese voedingsleer: hiermee kun je zelf zorgen voor een sterk en krachtig lijf zowel lichamelijk als psychisch! Zo kan je genieten van je kraamtijd, de tijd erna en zal je lichaam weer snel in balans zijn.

Wat jou écht voedt, maakt jou sterk!

CONTACT OPNEMEN

Neem vrijblijvend contact op.

  Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

   Bel voor een afspraak. Ook als je nog vragen hebt kan je ons gerust bellen of mailen.

   • PRAKTIJK 06-10278330

   • PRAKTIJK 0413-471651

   Email

   • info@qibodypower.nl

   Op bezoek komen?

   • Bolle Akkers 13
   • 5491 NT Sint-Oedenrode