Stofwisseling meten

LEES ALLES

Stofwisseling meten

LEES ALLES

Waarom heeft iedereen een unieke stofwisseling?

Nog voordat reizen zoals we het nu kennen mogelijk was, leefden onze voorouders op één en dezelfde plaats. Hierdoor aten ze de voeding die op die plek voor handen was. Dit bleef zo, generatie op generatie. Tienduizenden jaren aan evolutie hebben er voor gezorgd dat onze lichamen en enzymen zich hebben aangepast aan deze leefwijze en dat de mens gezond bleef tot op hoge leeftijd zonder kwalen.

Neem als voorbeeld Eskimo’s, zij leefden veelal van vette vis omdat een sappige appel op zo’n koude plek niet te verkrijgen was. Indiërs daarentegen aten juist veel fruit en groenten omdat de grond waar ze leefden zo vruchtbaar was. Wat als je die Eskimo in India neerzet? De gezondheid van de Eskimo zal verzwakken, simpelweg omdat ze de enzymen niet hebben om koolhydraatrijk voedsel te verteren. Vergelijk het met tanken: een auto met een benzinemotor kun je beter niet vullen met diesel en andersom. Toch is dit precies wat er gebeurde in onze geschiedenis: men ging op wereldwijde ontdekkingstochten die er uiteindelijk voor zorgden dat de wereld een grote “melting pot” aan bevolkingsgroepen werd. Dit heeft er voor gezorgd dat het tegenwoordig erg lastig is om te peilen waar jouw oorsprong ligt en wat jouw stofwisseling is.

Hoe kom ik er achter wat míjn stofwisseling is?

Ik kan je helpen!
De afgelopen 90 jaar is er ontzettend veel onderzoek gedaan, wat geleid heeft tot een test die kan meten welke unieke stofwisseling jij hebt en ik heb geleerd om deze test af te nemen.

Eten volgens jouw unieke stofwisseling maakt je gezond en sterk en kan er zelfs voor zorgen dat kwalen en ziektes verdwijnen. Samen zullen we jouw weg vinden en leer je te begrijpen hoe je jouw gezondheid gemakkelijk terug kunt krijgen.

CONTACT OPNEMEN

Neem vrijblijvend contact op.

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Bellen

  • MOBIEL 06-10278330
  • PRAKTIJK 0413-471651

Email

  • info@qibodypower.nl

Op bezoek komen?

  • Bolle Akkers 13
  • 5491 NT Sint-Oedenrode