Stofwisselingstype bepalen

LEES ALLES

Stofwisselingstype bepalen

LEES ALLES

Waarom heeft iedereen een uniek stofwisselingstype?

Nog voordat reizen zoals we het nu kennen mogelijk was, leefden onze voorouders op één en dezelfde plaats. Hierdoor aten ze de voeding die op die plek voor handen was. Dit bleef zo, generatie op generatie. Tienduizenden jaren aan evolutie hebben er voor gezorgd dat onze lichamen en enzymen zich hebben aangepast aan de omgeving waar de mens woonde. Ze bleven gezond bleef tot op hoge leeftijd zonder kwalen.

Neem als voorbeeld Inuit(Eskimo’s) zij leven veelal van vette vis omdat een sappige appel op zo’n koude plek niet te verkrijgen is. Indiërs daarentegen eten juist veel fruit en groenten omdat de grond waar ze leven zo vruchtbaar is. Wat als je die Inuit in India neerzet? De gezondheid van de Inuit zal verzwakken, simpelweg omdat ze de enzymen niet hebben om koolhydraatrijk voedsel te verteren. Vergelijk het met brandstof tanken: een auto met een benzinemotor kun je beter niet vullen met diesel en andersom. Toch is dit precies wat er gebeurde in onze geschiedenis: men ging op wereldwijde ontdekkingstochten die er uiteindelijk voor zorgden dat de wereld een grote “melting pot” aan bevolkingsgroepen is geworden. Dit heeft er voor gezorgd dat het tegenwoordig erg lastig is om te peilen waar jouw oorsprong ligt en wat jouw stofwisseling type is.

Hoe kom ik er achter wat míjn stofwisselingstype is?

Ik kan je helpen!
De afgelopen 90 jaar is er ontzettend veel onderzoek gedaan, wat geleid heeft tot een test die kan meten welk uniek stofwisselingstype jij hebt en ik heb geleerd om deze test af te nemen.

Eten volgens jouw uniek stofwisselingstype maakt je gezond en sterk en kan er zelfs voor zorgen dat kwalen en ziektes verdwijnen. Samen zullen we jouw weg vinden en leer je te begrijpen hoe je jouw gezondheid gemakkelijk terug kunt krijgen.

CONTACT OPNEMEN

Neem vrijblijvend contact op.

  Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

   Bel voor een afspraak. Ook als je nog vragen hebt kan je ons gerust bellen of mailen.

   • PRAKTIJK 06-10278330

   • PRAKTIJK 0413-471651

   Email

   • info@qibodypower.nl

   Op bezoek komen?

   • Bolle Akkers 13
   • 5491 NT Sint-Oedenrode