Optimale (top)sport prestaties

LEES ALLES

Ik heb een persoonlijke liefde voor sport

Van jongs af aan ben ik een fanatiek sporter geweest. Ik speel nog steeds hockey en ik fitness fanatiek. Alles wat met topsport te maken heeft, geeft mij energie; of het nu gaat om de Olympische spelen, hockey op een hoog niveau, wereldbeker schaatsen of atletiek – het fanatisme, dat is waar ik energie van krijg! Sporten draagt bij aan het ontwikkelen van een goede mindset, leert je omgaan met druk en spanning en het leert je om je grenzen te verleggen, zowel fysiek als mentaal.

Als (top)sporter is het jouw doel om optimaal te presteren. Van topsporters worden topprestaties verwacht. Er wordt veel van je lijf gevraagd in deze positie en ondanks dat je misschien jong en fit bent, als je niet eet volgens jouw unieke stofwisseling, dan behaal je niet de topprestaties die je in je hebt. Ook draagt de juiste voeding bij aan een betere  mentale balans.

Ik geloof niet dat proteïne bars, energiedrankjes en groene smoothies de weg naar succes zijn. Het feit dat je dit als sporter nodig zou hebben, laat zien dat je niet de juiste brandstof tot je neemt! Je lijf is je woning, dus we moeten daar naar luisteren! Hoe fijn is het als vage pijntjes zoals pees- en spierproblemen en andere klachten je niet (meer) in de weg staan en dat daardoor jouw prestaties en uithoudingsvermogen verbeteren. En wat als ik je vertel dat de juiste voeding hand in hand gaat met een sneller herstel en op topniveau blijven presteren?

Omdat je altijd het uiterste vergt van je lichaam is het belangrijk, om naast de juiste voeding, supplementen te nemen die specifiek bij jou passen.

Bouwen aan je lijf, is eten waar je lijf op is gebouwd;

jouw persoonlijke stofwisseling dus.

Waar de ene zich als een Ferrari voelt door vlees,

gaat de ander als een trein op koolhydraten.

Dus ik kan klachten en blessures met voeding oplossen?

Als topsporter vraag je het uiterste van je lijf en je geest. Juist dan is het belangrijk om jezelf goed te voeden. Dit doe je door volgens je eigen unieke stofwisseling te eten en daarnaast ook gebruik te maken van de kennis van de eeuwenoude Chinese voedingsleer.

Belangrijke vragen die je jezelf moet stellen zijn:

 • Wat moet ik eten voordat ik moet presteren?
 • Wat eet ik tijdens een wedstrijd?
 • Met welke voedingsstoffen herstel ik het beste en snelste?
 • Welke voedingssupplementen zijn specifiek voor mij geschikt?

Hier is niet één enkel antwoord op te geven, omdat iedereen uniek is, dus ook je stofwisseling. Als je weet welke stofwisseling jij hebt, heb je daar een leven lang profijt van!

Hoe kom ik er achter hoe ik de puntjes op de i kan zetten?

Voor jou als topsporter is hierom het afnemen van de EMB bloedtest erg belangrijk. Dit zet binnen jouw voedingspatroon écht de puntjes op de i. Als opgeleid Orthomoleculair suppletie adviseur en met mijn medische onderlegging weet ik dat meten erg belangrijk is. Met een exacte meting als de EMB bloedtest kunnen we jouw optimum bereiken. Ik zie dan namelijk in één oogopslag waar je een tekort aan hebt (mineralen, vitamines etc. Zie EMB bloedtest). Door aanpassingen in je voeding toe te passen in combinatie met supplementen die specifiek op jouw behoeften zijn afgestemd kunnen voor topprestaties gaan!

Ik werk samen met een Acupuncturist/herbalist. Zij heeft drie kruidenformules die geschikt zijn voor topsporters, veilig zijn in gebruik en bijdragen aan een beter uithoudingsvermogen, meer kracht en snelheid, en een snel herstel van spieren, pezen en botklachten.

Neem vrijblijvend contact met me op voor een meting van jouw persoonlijke stofwisseling, gecombineerd met de Chinese voedingsleer, die ik voor jou vertaal in een persoonlijk programma.

Benieuwd naar de kosten? Kijk bij tarieven voor de prijzen. Voor begeleiding op maat kan ik een pakket samenstellen. Ik begeleid hele sportteams en verzorg workshops en trainingen voor clubs en teams. Hiervoor gelden uiteraard speciale tarieven.

CONTACT OPNEMEN

Neem vrijblijvend contact op.

  Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

   Bel voor een afspraak. Ook als je nog vragen hebt kan je ons gerust bellen of mailen.

   • PRAKTIJK 06-10278330

   • PRAKTIJK 0413-471651

   Email

   • info@qibodypower.nl

   Op bezoek komen?

   • Bolle Akkers 13
   • 5491 NT Sint-Oedenrode