EMB bloedtest

Energetisch Morfologische Bloedtest
Als bij je auto een rood lampje brandt of je hoort een raar geluid, dan kom je meteen in actie om erger te voorkomen. Bij ons lichaam zou dit op dezelfde manier moeten gaan maar we wachten vaak met vage klachten (zoals niet lekker voelen, opgeblazen buik, hoofdpijn, eczeem, vermoeidheid, mentale problemen ) in de hoop dat ze over gaan. We komen pas in actie als we er veel last van hebben of als we al echt ziek zijn.

Mijn persoonlijke mening is dat er vaak symptomatisch wordt gehandeld:
Voor eczeem krijg je een zalf, bij hoge bloeddruk een pilletje en bij hoofdpijn pijnstillers. Ons lichaam heeft een zelfhelend vermogen en dat zijn we vergeten. We kiezen vaak voor de snelle oplossing maar echt genezen van binnenuit en dus de echte oorzaak aanpakken gebeurt vaak niet.

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7.000 keer rond met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen wordt door vaatsysteem van orgaan tot orgaan en van cel naar cel vervoerd. Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels. Het bloed is niet alleen transportmiddel maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem.

Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan veel meer informatie gehaald worden. Een geheel andere benadering van een bloedonderzoek kan onder andere lichamelijke & energetische belastingen aantonen. Het kan zijn dat bloedonderzoek vanuit de reguliere gezondheidszorg niets aantoont en dat er bij deze test wel tekorten worden aangetoond. Het regulier medische hanteert andere waardes voor o.a. vitamines en mineralen. Deze bloedtest is perfecte aanvulling binnen mijn praktijk om jou een goed en volwaardig advies te kunnen geven.

Onderstaande verstoringen kunnen met de bloedtest o.a. worden aangetoond:
•  Vrije radicaal belasting (veroudering)
•  Lever, darm- en orgaanverstoringen
•  Ontstekingen
•  Werking van de neurotransmitters
•  Blokkades van de meridianen en chakra’s
•  pH balans (zuurgraad van het lichaam)
•  Vaccinatiebelasting, toxische belasting
•  Vitaminen, mineralen en- sporenelementen panel
•  Virus, bacteriële, parasiet en- schimmel belasting
•  Voedingsintoleranties en verteringsproblemen
•  Mentale- en emotionele belasting
•  Aanwezigheid van elektrosmog
•  Hormonale verstoring
•  Stress belasting 

De test meet veel meer dan wat hier staat. Wat hier staat komt het meeste voor. Klik hier om en voorbeeld van de test te kunnen zien.

Eigen ervaring:

Dit is mijn persoonlijke verhaal en geldt niet oor anderen. Ik had weinig problemen, ik viel alleen niet af, had gewrichtsklachten en voelde me depressief, vaak moe en had altijd een soort mist in mijn hoofd hangen. 
Door kleine ontstekingen in de darmen werd mijn voeding niet goed opgenomen. Ik heb zelf de test ondergaan en het heeft me heel veel gebracht: Ik had o.a. een flink vitamine B12 tekort, schimmels, vrije radicaalschade, leververvetting en ontstekingen. Dit alles is door middel van het gebruiken van passende supplementen en de juiste voeding die mij werkelijk voedt volgens mijn eigen unieke stofwisseling, allemaal opgelost.

Hoe gaat het in zijn werk en wat kost het?
De bloedtest wordt afgenomen d.m.v. een vingerprik en dit wordt in een klein buisje gedaan. Het pakketje moet je dezelfde dag nog opsturen naar het lab. 
Dit doe je zelf. Na ongeveer 3 weken kan ik de uitslag met je bespreken. 
Dit doen we telefonisch. Een advies is persoonlijk en kan bestaan uit: voedingsadvies, supplementen en doorverwijzing.

De kosten van de test bedragen €190, – dit is inclusief het afnemen en het bespreken van de uitslagen en de adviezen die daarbij horen. 
Een her-test kan je na 3 maanden doen. Deze kost dan € 140, – .
De uitslag kan telefonisch worden besproken.

Deze test en de adviezen die gegeven worden, zijn nooit bedoeld ter vervanging van noodzakelijke medische zorg en regulier onderzoek. 
De test geeft een ander inzicht.