Werkwijzen en Therapieën

Waar wil jij bij geholpen worden?
Het draait in mijn praktijk om het doel wat jij wilt bereiken! 

Ik leg na de meting, jouw uniek stofwisselingstype uit en hoe je dit combineert met de eeuwenoude Chinese voedingsleer. Ik ga samen met jou kijken waar jouw klachten vandaan komen en aan de slag om ervoor te zorgen dat je de 100% versie van jezelf krijgt door te eten wat jou sterk maakt en wat bij je past.

Nadat je de eerste stap hebt gezet om contact met mij op te nemen, zal ik je alvast wat vragen stellen, stuur ik je een intake formulier en een voedingsdagboek toe. Zo kan ik me goed voorbereiden voor onze 1e afspraak. Leuk!

Persoonlijk advies gebaseerd op jouw unieke stofwisseling en de Chinese voedingsleer. 
Tijdens het consult ga ik samen met jou bekijken wat je klachten en wensen zijn, wat je historie is, hoe jouw spijsvertering nu zijn werk doet, uitzoeken waar je klachten vandaan komen. Ik meet je stofwisselingstype met een kinesiologisch apparaat en daarna nemen we het anamneseformulier samen door.

Je krijgt van mij een persoonlijk en uitgebreid voedingsadvies op maat dat past bij jouw unieke stofwisseling en adviezen vanuit de Chinese voedingsleer, die specifiek toegepast worden op je huidige klachten. Je krijgt dan een volledig op maat uitgewerkt behandelplan mee, waarin staat welke percentage eiwit vet en koolhydraten jij nodig hebt voor jouw unieke stofwisseling en welke voedingsmiddelen wel/niet bij je passen en waar je mee op moet passen. Daarnaast krijg je extra informatie mee om een gezonde leefstijl te gaan ontwikkelen. We gaan gericht te werk om jouw doelen snel en goed te bereiken. Je kan hiermee prima uit de voeten.

                                                   
“Meten is weten!”

Vanuit mijn verleden (IC en SEH verpleegkundige) laat ik mij graag ondersteunen met testuitslagen, dan wordt het meetbaar en kan ik heel gericht een advies geven en het behandelplan nog persoonlijker opstellen, alles in jouw voordeel! 

 

 

 

De EMB bloedtest zet de puntjes op de ‘i’.
Uit het bloed kan veel meer informatie gehaald worden dan dat er bij een regulier bloedonderzoek gebeurt. Één vingerprik geeft veel nieuwe inzichten zodat ik de puntjes op de “i” kan zetten. Deze andere benadering van een bloedonderzoek kan onder andere lichamelijke & energetische belastingen en de huidige conditie van je darmen aantonen en daarnaast ook schimmels en parasieten. Het kan zijn dat bloedonderzoek vanuit de reguliere gezondheidszorg niets aantoont en dat er bij deze test wel tekorten worden aangetoond. Het regulier medische hanteert andere waardes voor o.a. vitamines en mineralen. Deze bloedtest is perfecte aanvulling binnen mijn praktijk om jou een goed en volwaardig advies te kunnen geven (lees voor meer uitleg verder onder het kopje EMB bloedtest, link toevoegen)

 

De eventuele vervolgafspraken zijn voor ieder verschillend en vooral: helemaal aan jou! 

 

Wellicht kan je prima uit de voeten na 1 consult (met of zonder EMB bloedtest). Mocht je het toch lastig vinden of vastlopen dan kan ik je intensiever begeleiden. Dit kan in mijn praktijk, via Skype of een via telefonisch consult.